Review van @wijsmettaal

Ik mocht afgelopen winter van @_simone_arts_ meelezen met haar nieuwste boek met Sinterklaasverhalen en als dank kreeg ik vandaag haar boek in de brievenbus!
Je krijgt alweer zin in die heerlijke donkere dagen rond Sinterklaas als je dit boek leest… de mooie illustraties van @tantebeun maken het helemaal af.
Wat leuk is aan dit boek is dat het echt voor bovenbouwers is geschreven: stoere, spannende verhalen over de belevingswereld van oudere kinderen. Over lootjes trekken, surprises, erbij willen horen, vriendschap en omgaan met elkaar. Er hangt een lekker sfeertje in de verhalen: echt geschikt om voor te lezen, maar ook om zelf te lezen. En niet alleen rond Sinterklaas, maar ook nu al. De pepernoten liggen toch ook al in de winkel??!!
Leuk detail vind ik de ondertitel: 5 decemberverhalen voor bovenbouwers – het zijn 5 verhalen, maar gaat natuurlijk ook over 5 december.
Gefeliciteerd met jullie nieuwe boek @_simone_arts_ en @tantebeun!
#simonearts#tantebeun#uitgeverijmenuet#sinterklaas#sinterklaasverhalen#straksalshetdonkeris#pepernoten#bovenbouwers#lekkerlezen