School dicht? Geen punt! #tip42

HALLO, WIE IS DAAR?
Zit ik me hier een beetje uit de naad te werken om tips te verzinnen, is er geen kind dat tegen me zegt of ik leuk of stom bezig ben! Ik vind het gek hoor, zo alles de hele tijd maar online en op afstand doen.
Kijk, als ik een boek schrijf, wil ik niets liever dan rust om me heen en een beeldscherm voor mijn neus. Als ik lesgeef, wil ik vooral contact.
Dus… werk aan de winkel!

Kijk eens even goed rond op mijn site, dan vind je vanzelf mijn e-mailadres. Stuur me een zelfgeschreven verhaal of gedicht, een foto van jezelf, een vraag, een mop, een recept, alles is welkom!

Mailen is trouwens supersimpel; veel gemakkelijker dan het schrijven van een brief of envelop. Je hoeft bovenin het scherm alleen maar mijn e-mailadres in te vullen, en de onderwerpregel (Doe maar je voornaam, als antwoord op mijn vraag boven deze tip).
Op de rest van het scherm kun je lekker losgaan. 😉